Δύο ημέρες έχουν περάσει χωρίς καμία αντίδραση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία συνήθως καταγγέλλει, και μάλιστα, ως αυτοκλητη υπερασπιστής τρίτων. Οι «πράσινοι» αναμένουν μια δήλωση αποδοκιμασίας για τα χυδαία σχόλια που έκανε ένας οπαδός του Ολυμπιακού σε ζωντανή μετάδοση, υπονομεύοντας τον προπονητή Εργκίν Αταμάν και το γιο του.
Ωστόσο, η σιωπή δεν είναι κάτι που ξαφνιάζει, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη διαδικτυακή εκπομπή έχει ως βασικό χορηγό την επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, που έχει επανειλημμένα επιτεθεί με χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του Κώστα Σλούκα, έχει στενές σχέσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για την αντικειμενικότητα της ΚΑΕ.
Το νομικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και ο Εργκίν Αταμάν θα προχωρήσουν με όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με τη δέουσα σοβαρότητα και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για τον συγκεκριμένο οπαδό, ο οποίος εμφανίζεται συχνά στις court seats του ΣΕΦ.
Πηγή: newsbomb.gr