Αποχαιρετισμός στον Μίμη Δομάζο από φίλους και θαυμαστές

Αποχαιρετισμός στον Μίμη Δομάζο από φίλους και θαυμαστές
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του Μίμη Δομάζου τον αποχαιρετούν σήμερα, καθώς ο στρατηγός του ελληνικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 χρόνων την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου. Το λαϊκό προσκύνημα ξεκίνησε στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου οι δεκάδες φίλοι του συνέρρευσαν για να τον αποχαιρετίσουν, χαρακτηρίζοντάς τον ως «ήρωα των παιδικών τους χρόνων».

Η σορός του Μίμη Δομάζου αφίχθη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη γύρω στις 08:30. Η κηδεία του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών προγραμματίζεται για το μεσημέρι της Δευτέρας (27/01, 15:00) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η κόρη του, Πόπη Δομάζου, συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου, ήταν παρούσα έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όπου τοποθέτησε δύο λουλούδια πάνω στο φέρετρο, το οποίο ήταν καλυμμένο με τη σημαία της ομάδας. «Ο πατέρας μου είναι εδώ, όλη η Ελλάδα θρηνεί», δήλωσε η Πόπη, εκφράζοντας τη δυσκολία της στην απώλεια και ευχαριστώντας τον κόσμο και τους δημοσιογράφους για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης.

Πηγή: newsbomb.gr

Back To Top