Θλίψη στο Διαδίκτυο για την απώλεια αθλητών του καλλιτεχνικού πατινάζ σε αεροπορικό δυστύχημα

Θλίψη στο Διαδίκτυο για την απώλεια αθλητών του καλλιτεχνικού πατινάζ σε αεροπορικό δυστύχημα
Το Διαδίκτυο «πλημμύρισε» από θλίψη με το βίντεο που απεικονίζει την τελευταία παράσταση των αθλητών του καλλιτεχνικού πατινάζ, Άντζελα Γιανγκ και Σον Κέι, που tragically χάθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα στις ΗΠΑ. Οι δύο αθλητές επέβαιναν σε πτήση της American Airlines, η οποία κατευθυνόταν από τη Γουίτσιτα του Κάνσας προς την Ουάσιγκτον, όταν το στρατιωτικό ελικόπτερο Army Black Hawk συγκρούστηκε με το επιβατικό αεροσκάφος πάνω από τον ποταμό Potomac το απόγευμα της Τετάρτης.

Το βίντεο, το οποίο κατέγραψε τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμό τον Νοέμβριο του 2024 στο Plano του Τέξας, δείχνει την Άντζελα και τον Σον να επιδεικνύουν την εντυπωσιακή τους χορογραφία με ενθουσιασμό. Στο τέλος της παράστασης, φαίνονται να κάθονται με τον προπονητή τους, Alexandr Kirsanov, κρατώντας λούτρινα ζωάκια και ακούγοντας την κατάταξή τους να ανακοινώνεται από το μεγάφωνο. Η χαρά τους για την υψηλή τους θέση στο διαγωνισμό Midwestern Sectional Singles & U.S. προσθέτει ακόμα περισσότερη θλίψη στην απώλεια τους.

Η τραγική αυτή απώλεια έχει προκαλέσει αναστάτωση και λυπημένες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί αναρωτιούνται για την απώλεια ταλέντου και ελπίδας. Πηγή: newsbomb.gr

Back To Top