Τερματίστηκε η συνεργασία του Αμαρουσίου με τον Φώτη Τακιανό

Τερματίστηκε η συνεργασία του Αμαρουσίου με τον Φώτη Τακιανό
Το Μαρούσι ανακοίνωσε ότι η συνεργασία του με τον προπονητή Φώτη Τακιανό έφτασε στο τέλος της. Η απόφαση ελήφθη μετά από συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, αμέσως μετά την ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, η λύση της συνεργασίας κρίθηκε απαραίτητη για το καλό της ομάδας, η οποία προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία μέσω των play outs.

Ως νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Μάριος Μπατής, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν. Στο προπονητικό επιτελείο προστίθεται και ο Διονύσης Αγγέλου, που είχε συνεργαστεί προηγουμένως με τον Μπατή στον Ιωνικό Νικαίας και στην ΑΕΚ.

Ο Διονύσης Αγγέλου, γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου 1998, έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα το 2016 από την ακαδημία «Τα Αστέρια» του Θεόδωρου Ροδόπουλου. Στη συνέχεια, εργάστηκε σε πολλές ομάδες, όπως ο Άρης, η Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο Ιωνικός Νικαίας, η ΑΕΚ, η Καρδίτσα και ο Ηρακλής. Στον Ηρακλή, μάλιστα, κέρδισε τις εντυπώσεις ως πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας, οδηγώντας την σε άνοδο στην Α1, και αργότερα ανέλαβε το ανδρικό τμήμα.

Πηγή: newsbomb.gr

Back To Top