Η υπόθεση της απώλειας του Βασίλη Καλογήρου μειώνει την ικανότητα της κ. Αποστολάκη να ασχολείται πλήρως με τις ανακριτικές διαδικασίες, γι’ αυτό και ανατέθηκε η εποπτεία της υπόθεσης στον αντιεισαγγελέα Λάρισας, Λάμπρο Τσόγκα, ο οποίος θεωρείται ο αρχαιότερος Αντιεισαγγελέας Εφετών Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Open και την εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”, η σχετική απόφαση τονίζει την ανάγκη συνεχούς εποπτείας και αναφέρει ότι η κ. Αποστολάκη έχει δικαιολογημένη παρατεταμένη απουσία. Σημειώνεται ότι, αν και η κ. Αποστολάκη δεν συμμετέχει άμεσα στις ανακρίσεις, διατηρεί ελέγχους πάνω σε όλες τις ανακριτικές διαδικασίες που διεξάγονται στη Λάρισα.
Η οικογένεια βίωσε σοβαρό πλήγμα, καθώς ο Βασίλης Καλογήρου είχε εξαφανιστεί από τη Λάρισα στο τέλος του 2024 κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης βόλτας, και η σορός του εντοπίστηκε στις 17 Φεβρουαρίου στην Περαχώρα Τυρνάβου. Οι λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατό του παραμένουν ακόμα ασαφείς και προκαλούν ανησυχία και αγωνία στους οικείους του.
Πηγή: newsbomb.gr