Η Ευδοκία, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε την τελευταία περίοδο ως «ημέρες βάρους» και επισήμανε τη σημασία της σημερινής συγκέντρωσης για την απονομή δικαιοσύνης. «Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση και η απεργία γίνονται καθήκον, όχι μόνο για το παρελθόν, αλλά και για το μέλλον των παιδιών», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενη στην τρομακτική εμπειρία της, τόνισε: «Με έχει αλλάξει πολύ ως άνθρωπο η σύγκρουση στα Τέμπη. Ο εφιάλτης που ζούμε μας επηρεάζει μέρα και νύχτα, κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να θέλω να πηδήξω από το παράθυρο». Το πιο συγκλονιστικό σημείο της αφήγησής της ήταν η φράση: «Επέζησα από ένα βαγόνι που κάηκε ολοσχερώς».
Καταλήγοντας, δήλωσε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία της εκείνης της νύχτας: «Πολεμάμε γιατί αντί να αναρρώνω, επιδεινώνεται το τραύμα μου».
Πηγή: newsbomb.gr