Η Επιστροφή της Γεωργίας Φέρνει Ανακούφιση στην Οικογένειά της

Η Επιστροφή της Γεωργίας Φέρνει Ανακούφιση στην Οικογένειά της
Εντοπίστηκε χθες, Πέμπτη 20/04, η 22χρονη κοπέλα που είχε χαθεί από το Κερατσίνι την ημέρα του Πάσχα (20.04.2025). Η εξαφάνισή της είχε προκαλέσει συναγερμό από το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα onlarissa.gr, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε αποπροσανατολισμένη από Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος στο Λιμάνι του Πειραιά.

Η περιπέτεια της Γεωργίας Γεωργούλη έληξε, προσφέροντας ανακούφιση στην οικογένειά της που την αναζητούσε με αγωνία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού», η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της.

Η οικογένεια της 22χρονης εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσοι βοήθησαν στην ανεύρεσή της. Σε επικοινωνία τους με τον σταθμό 88.4 Elassona, δήλωσαν: “Θα θέλαμε να δηλώσουμε δημόσια την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην έκκληση μας για την ανεύρεση της Γεωργίας μας. Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις άπειρες ευχαριστίες μας στο πλήθος των πολιτών που άμεσα ευαισθητοποιήθηκαν και συμμετείχαν σε αυτό το κάλεσμα, και το πόσο σημαντικό ήταν για εμάς αυτή η συμπαράσταση και η αγάπη που νιώσαμε.”

Πηγή: newsbomb.gr

Back To Top