Η Άλισον, που γνώριζε από μικρή ότι ήταν αλλεργική στα φιστίκια, είχε επιλέξει να είναι προσεκτική με το φαγητό της. Ήταν έτοιμη να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Τάρλετον και αποφάσισε να βγει για το πρώτο της ραντεβού. Παρήγγειλε mahi-mahi, ένα πιάτο ψαριού, αλλά η σάλτσα φυστικιών είχε προστεθεί στη συνταγή χωρίς να ενημερωθεί σχετικά. Από τις πρώτες μπουκιές ένιωσε δυσφορία και κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο.
Η Άλισον έφτασε για να ζητήσει βοήθεια, όμως ξαφνικά κατέρρευσε και δεν ξύπνησε ξανά. Ο πατέρας της καταδίκασε την κατάσταση λέγοντας ότι η τραγική εμπειρία δεν θα έπρεπε να συμβεί σε κανέναν άλλο. Δυστυχώς, η ιστορία της Άλισον αντανακλά τους κινδύνους που ενέχει η κατανάλωση γευμάτων που περιέχουν αλλεργιογόνα που δεν είναι άμεσα γνωστά στους καταναλωτές.
Πηγή: newsbomb.gr