Η Τόνια Σωτηροπούλου Εκφράζει την Ενοχλήση της για Επαναλαμβανόμενες Ερωτήσεις σχετικά με τον Γάμο της

Η Τόνια Σωτηροπούλου Εκφράζει την Ενοχλήση της για Επαναλαμβανόμενες Ερωτήσεις σχετικά με τον Γάμο της
Η Τόνια Σωτηροπούλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή «HappyDay», όταν ρεπόρτερ τού έθεσε ερώτηση σχετικά με το παρελθόν της. «Αποκλείεται να μου το ρωτάτε αυτό 13 χρόνια μετά! Δηλαδή αλήθεια, πιστεύετε ότι δεν το έχω απαντήσει; Πραγματικά όμως, δεν θέλω να είμαι αγενής αλλά βαριέται και ο κόσμος κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός αναγνώρισε ότι οι δημοσιογράφοι επιτελούν τη δουλειά τους αλλά δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κατάσταση της ελληνικής σόουμπιζ. «Είμαστε στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα δεν είναι κανένας διάσημος και κανένας δεν νοιάζεται για κανέναν. Δεν είναι και το αγαπημένο μου να μιλάω για τον γάμο μου, γιατί λέω συνέχεια τα ίδια πράγματα», πρόσθεσε.

Η δήλωσή της εκφράζει την αγανάκτηση που νιώθουν πολλές φορές οι δημόσιες προσωπικότητες, όταν επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις. Ωστόσο, η Τόνια Σωτηροπούλου κατανοεί πως οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Πηγή: newsbomb.gr

Back To Top