Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τις επετειακές φανέλες

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τις επετειακές φανέλες
Η διάθεση της δεύτερης παρτίδας των επετειακών φανελών του Ολυμπιακού σχεδόν έχει εξαντληθεί σε ελάχιστο χρόνο, οδηγώντας σε μεγάλες ουρές έξω από τα καταστήματα Red Store στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Η πλατφόρμα πωλήσεων ανακοίνωσε το sold out, και αναμένουν πως μία νέα παρτίδα θα είναι διαθέσιμη σύντομα, ίσως και την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να προπαραγγείλουν τη νέα παρτίδα από τις 30 Απριλίου στο επίσημο κατάστημα της ομάδας. Το Shopflix αναγνώρισε τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, τονίζοντας πως η αγάπη για τον Ολυμπιακό ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μόλις σε λίγες ώρες, οι φανέλες είχαν εξαντληθεί, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη βαθιά σχέση που έχουν οι φίλαθλοι με την ομάδα τους.

Για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν τη φανέλα, προτείνεται να παραμείνουν συντονισμένοι, καθώς σύντομα θα υπάρξει νέα παρτίδα.

Πηγή: newsbomb.gr

Back To Top